|
Porkkana-fenkolisosekeitto | | | | | | | | | | |
|
|
|
1kg porkkanoita
1 fenkoli (2 pienehköä)
sipuli (2 punasipulia)
2 valkosipulinkynttä
2rkl öljyä
12dl kasvislientä
1tl timjamia (en laittanut)
suolaa (en laittanut)
mustapippuria
200g yrtti-tuorejuustoa (laitoin aurinkokuivattu-tomaatti tuorejuustoa)
Kuori ja paloittele porkkanat. Huuhtele ja viipaloi fenkoli. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita ja fenkolia miedolla lämmöllä öljyssä kattilan pohjalla. Lisää kasvisliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää porkkanat. Mausta timjamilla ja mustapippurilla. Keitä porkkana-fenkolikeittoa miedolla lämmöllä kannen alla noin 15min. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää tuorejuusto, sekoita ja kuumenna.
Valmistusaika noin 25min. Kalorit 330kcal/annos
(Ohje napattu Iltasanomista ja laatija on Sanna Mansikkamäki)