Ohoje:
Hieno raparperipaistos
Taikina:
100g voita
1dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
1 muna
Täyte:
250g raparperia
1dl sokeria
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri ja lisää jauhot (itse laitoin myös leivinjauhetta). Ja lopuksi muna (voi käyttää marengista jääneet keltuaiset).
Taputtele pyöreään voideltuun+korppujauhotettuun piirasvuokaan.
Paloittele raparperit pieniksi ja lisää sokeri.
Paista näitä jonku aikaa 200 asteessa, että saa hiuka väriä.
Tee marenki:
2 valkuaista
5rkl sokeria
Levitä marenki piiraan päälle ja tee lusikalla kauniita laineita. Paista vielä vähän, että marenki saa värin. Paistoksen kylmetessä pinnalle tulee lasimaisia helmiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti