maanantai 22. lokakuuta 2012

Kahvi-tiramisutorttu




Kahvi-tiramisutorttu
 10 annosta

Pohja:
100g voita
1dl sokeria
1 muna
2,5dl vehnäjauhoja
2tl pikakahvijauhetta
1tl leivinjauhetta

Täyte:
2prk tiramisurahkaa (valio)
1prk creme fraichea 28%
1 muna
3/4 dl sokeria
1rkl vanoljasokeria
2rkl perunajauhoja

Koristeraitoihin:
1rkl creme fraichea 28%

Valmistus: Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää muna ja vatkaa seos kuohkeaksi. Lisää yhdistetyt kuivat aineet siivilän läpi. Murenna pikakahvijauhe ja lisää se. Sekoita taikina tasaiseksi.
Kuvassa ylimmäinen tehty irtopohjavuokaan ja alimmainen piirakkavuokaan, kumpikin onnistuu.
Koristele creme fraichea:lla. Paista 175 asteessa noin 35min.
 

Siinä meirä lemmikit Nenu ja Wekku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti