En tiärä ny mitä sanoos, mutta taisi tulla vahingos hyvää😂
Tattivalkosipulitahna:
Tatteja
Valkosipulinkynsiä 6kpl kuorineen
Voita paistamiseen
Suolaa
Smetana 1prk
Palo tatit (noin 2,5dl paiston jäläkee) ja pyörittele pannulla. Lisää kuorelliset valkosipulinkynnet ja paista voin kera. Kun kynnet on hiuka pehemenneet, pistele niitä haarukalla ja paista viälä hetki. Jätä seos pannulle ja sammuta levy. Anna jäähtyä levyllä. Painele kynsiä haarukalla ja huamaat mite kuari lähtöö hyvi pois. Muusaa ne pienemmiksi.
Siirrä eri astiaan ja lisää suala ja smetana.
Leivän päällä niin hurja hyvää!
Tuli vahingos nuua herkkua, ainaki omaa suuhu👍😁 Vois käyttää perunoore kans tai voileipäkakkuunki.
Lutu-kissa seuraa kaiteen hiomista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti