tiistai 31. toukokuuta 2011

Kalajuttuja!

 Ollampas sitä oltu kauan pois.....no joo, kesän eka ukkonen teki temput koneelle. Nytte kohta kaikki on taas kunnos. Serkku-poika kun auttaa =))
Kevät kalassa perinteisesti siskon kans ollaan käyty ja jotekki lipsahtanu osittain kuvaamisen pualelle hommelit. Mitäpäs sekää haittaa, kun kuitekki taitaa kalastamisessa olla melekee tärkeintä aivojen lepuutus ja hyvät eväät!!! =))
Eipä paljon järvi ookkaan angtanut antejaan, mutta sen verra, notta maistaa on saanu voissa paistettua haukea. NJAM!!!
Ihastella pitäny tätä venevajaa, jossa vanaha ruuhi, vai miksikä noita sanotaan. Veneellä pääsis sisälle asti, jos tyhyjänä olis.
Olikohan se tämä kerta, kun aivan rannassa vene keikkas ja puoliksi tuli täytee vettä..siinähän sitten istuun takapuali märkänä ja kummisaappaat täynnä vettä..voisko sanua, jotta pualiksi on heitetty talave turkit =))....onneksi ei ollu kukaa näkemäs meirä toilaaluja.
Elukoota innostuun kuvaamaan ja kameralaukkukin ui sitten vees....vaikka ei nua elukoota taira olla..hyänteesiä. Maharottomasti veen pinnassa noista ja kun näytin ystävälleni tätä kuva, se hoksas kuvan vasemmas yläreunas ristin. Ja miten on mittasuhteekki nii jämptit. Ja toisessa samasta kohtaa otetussa kuvassa sitä ei oo..että mistä kummasta se siihen ilimesty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti