sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kesäkurpitsasalaatti

 KESÄKURPITSASALAATTI: 1kg kurpitsaa, 500g sipulia, 200g omenoita, 200g pun.paprikaa, tilliä.
MAUSTELIEMI: 1,5dl etikkaa, 1dl vettä, 3dl hunajaa, 2tl suolaa, 1rkl sinappijauhetta(siemeniä).
*****

KURPITSA-APPELSIINIHILLO: 2kg kurpitsaa, 3 appelsiinin mehu ja kuori, 0,5dl vettä, 1kg hillosokeria

Kertakaikkisen ihanan väristä ja maku on erikoinen mun suuhun, mutta HYVÄÄ!!! Kuulemma sopii kauhiasti paahtoleivän päälle...kokeilin yhtäkkisesti, voidellun näkkileivän päällä ja olihan hyvää seki.
Kovasti täs syksyä pukkaa, mutta pualukkaan ei innosta, ennenku eres yks pakkasyä on takana...hirvikärpäset ei oo mun ystäviä!!! Ja sama juttu karpaloon menos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti