perjantai 29. maaliskuuta 2013

Rippehistä piirakkaa ja pasteijoita


Feta-pinaattipiirakka ja kinkkupiirakka. Alootin pasteijoita tekemää ja täytettä ja hukkataikinaa jäi, niin väsäsiin kaks pyäryläistä piirakkaa.




Olihan kova homma pasteijois, en kovi äkkiä tee uurestaan. Vai oisko syynä jo väsymys, kun iltasella vasta alootin tekemää. 

Fetapasteijoihin täytteeksi laitoin: fetaa, pinaattia, keitettyä munaa, sipulia, valkosipulia, herkkukurkkua ja ranskankermaa+ muna ja mausteita. 

Kinkkupasteijoihin: kinkkua, herkkukurkkua, sipulia, valkosipulia, keltaista paprikaa, ranskankermaa+muna ja mausteita. Täytteet maistu ihan hyviltä, tuotteita en oo viälä päässy maistelemaa...orotan varmaanki pääsiäisviarahia joille tarjuan ja samalla ittekki saa maistella. Pullaa kyllä pitääs leipua jossai vaihees, eres pikkuuse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti