tiistai 4. kesäkuuta 2013

Aika rientää...vanhus ei pysy enää perässä =))


Olkikukan veimme mökille, kun työharjoittelu sairaalassa meni nopsaan ja sain melkein viikon lomaa ennen teorian alkua, JES!!! Talven turkki tuli heitettyä pois ja olihan ihanaa!!! Lämmintä piisas, muute nii väliä, mutta muutama yö oli tuskasen kuuma.
 

Kuvaa mökkirannasta, joka on kallioista..järveenkin saa lasketella pyllymäkeä =))
Alakuva sitten sisarus/mun 40-vuotis retkestä. Tehtiin treffit kaupan eteen ja jokahine sai viisoora mitä halus syämistä retkelle. Yksi siskoista ei päässyt, että sitä ikävöitiin kovasti, yksi puuttui joukosta rakkaasta. Mutta eiköhän se asia korjata tulevaisuuressa =))
 

Hieno paikka ja lammen rannalla. Lämpöasteita oli lähtiessä +31!!! Hyttysetkään ei jaksaneet syärä tuas heltees =)) onneksi. 
 

Alkupalana oli grillattua saaristolaisleipää ja bågeneita <--kirjotinkohan oikein? =))
Ja päälle valkosipulimajoneesia, paahdettua sipulirouhetta ja katkarapuja. Juomana alkoholitonta päärynäsiideriä.
 


Vuorotellen grillailtiin, koska kodassa oli niin kuuma. Pariisinperunoita, hunajamarinoituja lohisuikaleita+kidneypapuja, kanavartaita, ananasta, XXL-lihapihvejä,  kesäkurpitsaa, herkkukurkkua kuutioina, salaattia: luumutomaattia, pikkulehtistä salaattia, chili-fetajuustokuutioita. Oli myös prinssinakkeja ja peruna-pekonisalaattia, mutta näitä ei jaksanut enään napostella. Ruokajuomana lime-greippilimsaa. (tulikohan kaikki mainittua =))



Tässä näläkääsen annos.
 

Jälkkäriksi tiramisua, tuoreita mansikoita, kermatuulihattuja ja suklaakuorrutettuja banaaninlastuja. NJAM!
 Tämän söimme sitten isosiskon järjestämällä mökillä, jossa saunottiin, uitiin, ongittiin, uisteltiin ja osa souteli. Johan oli makeeta!!! Päätettiin tulla uuremman kerran isommallakin porukalla tai siskoksina.
Lämmin kiitos siskoille ikimuistoisesta päivästä!!!
Tavataan lauantaina =)) ja taas herkutellaan =))
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti