sunnuntai 3. elokuuta 2014

PYÖREÄ MATTO ja KESÄKURPITSA-KALKKUNA-CHILIVUOKA

 Ensin koklasin teherä virkaten VHS-nauhasta mattua, mutta tulos oli liian kevyt matoksi, ois pian leijunu lattialla =)). Sitte rupesin tekemään muovipusseista...onkohan muovipussit tullu ohuemmaksi, ku ei tua muavi oikee varmalta kuteelta tunnu...yhtää ei saa liikoja venytellä. Kannattaa aikas leviää kuretta leikata. Laitan kuvaa ku saan valamiiksi.

Tässä tosi hyvä laatikko-ohje, jonka teki miäheni omasta päästään. Eikä oo ainut hyvä ohje!!! Nyt miähet kokeilemaan ja kokkaamaan!!!
 
Kesäkurpitsa-kalkkuna-chilivuoka


1 kesäkurpitsa
5 perunaa
2 tomaattia
400g kalkkunajauhelihaa
1tl suolaa
mustapippuri
paprikajauhetta
n. 2tl Venäläinen valkosipuli-chilitahnaa (Adzhika Gruzija waldemar-völker, Tokmannilta)
1/2 pkt Koskenlaskijaa
2dl kermaa
2dl vettä 

Päälle: juustoraastetta

Viipaloi kesäkurpitsa tomaatit ja kuoritut perunat. Ruskista pannulla kalkkunanjauheliha ja mausta. Lisää joukkoon koskenlaskija, vesi ja kerma.
Lado kerroksittain vuokaan ainesosat ja paista noin 45min-1h 225 asteessa.

Vinkki: perunanhan vois jättää pois ja korvata sen toisella kesäkurpitsalla. Turhat hiilarit pois.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti