torstai 14. toukokuuta 2015

 Wekku ja uuren elämän saanut virkattu viltti. Oon ostanut joskus tosi kauan sitte palapeiton kirppikseltä ja aikomuksena ratkoa palat irti, koska ne oli virkattu yhteen kirkkaan punaisella langalla. Se jotenkin riiteli muiren värien kans. Nyt sitten neuloon palat yhteen ja reunuspitsin vain ompelin koneella pörräten. Vanahaa peittoa en viittiny virkaten liittää, liian kova urakka, kun peitto oli jo nähäny elämää jonku matkaa. Lintua tuo kuvio muistuttaa =)). Mutta jotekki ihanaa, kun Wekku hyppäs heti poseerattavaksi. Kuva otettu puoliksi romahtaneen navetan sisältä...selevittii hengis =D
 Tässä tuorein ostos tälle kesää eli kääpiöhopeakuusi. Pitäis kasvaa hitaasti n.2metriseksi ja leveyttä voip tulla peräti 2,5m. Jos nyt sitten menestyy, toivotaan! Oli aika kallis, mutta ehkäpä tämä on synttärilahja mulle =)) (ja naisellehan mikään ei oo liian kallista, kun jotain haluaa =D)

 Eilen oli sellaane kiva shoppailupäivä ja siinä sivus, kun ei satanu, geokätköiltiin ja näin kivoja uusia paikkoja löytyy tuan harrastuksen kylkiäisenä.


 Tässä ollaan luontopolulla geokätköilemässä samalla reissulla..onneksi ei tullu laitettua korkokenkiä =))..no, joo...ei oiskaa mun tyyliä.

Siinäpä kivan värisiä ruusuja, jokka myitiin tosi halavalla eli 7e/kpl. Aijon laittaa pihalle kukka-asetelmiin sitte ku lämpiää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti