lauantai 27. lokakuuta 2012

Kuortaneen toimintakeskus täältä ostin tämän kaitaliinan. Olimme opintoretkellä. Tuotteita oli vallan ihania ja monenlaisia ja hinta torella halpa. Ihastuun kovasti kangaspuilla olevaan keskeneräiseen kaitaliinaan, joka oli tehty VHS-filminauhasta. Ei ois uskonu, nii oli koria. Ei muutaku kaikki sinne jouluostoksille!!!

Lähäriin etätyönä haastattelemaa erästä naista ja vein kukkasen "vaivanpalkaksi" ja en voinu siellä kukkakaupassa irrottaa katsettani tästä komistuksesta!!! Ittelle hyvälle tytölle sitte ostin tämän. Soihtuköynnös, mutta kippuralehtinen. Toivottavasti menestyy.
Hupsista! Meinasin unohtaa kuvata nämä. Kerkesin käyttääkki jo, ku oikee tein ittelle. Yleensä omat jalat on toiste tekemis sukis ja itteteheryt sukat muire jaloos.

2 kommenttia:

  1. Voi kun taas tuli niin vesi kielelle kun pitkästä aikaa kävin täälä lukemas sun juttuja. Kaikkia ihanaa oot tehny! Pitääs niin ehtiä kyläälemään, kattoin tuota laatikkokirjaakin että olis hieno nähdä livenä! Menöö vaan aika niin nopiaa ja koulujuttuja pitäis ehtiä vielä viimeiset pinnistykset tehdä. Tsemppiä sullekin opiskeluun ja hyvää joulun odotusta! :D

    VastaaPoista
  2. Tuuhan käymään, sovitaan joku ilta. Tyäharijoottelu menos ja hensu teot yms. mutta sitte kait heleppaa pikkuuseksi aikaa, notta voitas sitte rennosti jutustella, vaik pikkujoulun merkeis ((=

    VastaaPoista