lauantai 13. lokakuuta 2012

Rölli, nii kiltti ja ihana! Oli meillä ekaa kertaa hoiros. Alko vähä kyllä seuraavana päivänä ikävöimää omaa perhettään. Mutta hyvi meni, oli se kova poika makoilemaa vesisatees =)) Päästiin uimaan sinä viikonloppuna eli 3.10 järveen ja innostuun valla maharottomasti. Uiskentelin 6 kertaa. Ja sitte hartia-niska säryissä olin liki viikon ja pienes kuumees särkylääkkeen kera. Mutta sanon minä, että kannatti!!!

Tässä ekat omenat punakaneli omenapuussa. Kukinta-aikaan oli kukkia enempi, mutta kovat tuulet vei ne mennessään. Mutta just kaks sai jääräkki, ni saati miäheni kans maistella. HYVIÄ!!!

Suklaa Cup Cake- leivoksia ja nehän maisteltiin tutkintokeskustelun päälle. Olihan vähä monimutkaasia teherä, mutta vaivansa väärttejä, njam!

Puolukkakakku. Anoppi toi ja en ois voinu uskua, notta oli nii hyvää. Välissä mansikkahilloa, valkosuklaarahkaa, päällä kermaa ja pualukoota. Itte tein täytekakun ja laitoon väliin kermavaahtoo ja karviais-kaneli-chilihilloa. Tykkään näköjään vähä kirpakoista täytteistä.


1 kommentti:

  1. Puolukkakakku oli aivan järkyttävän hyvää.Pitis iteki koklata vaik ei siitä samanmoosta kuitekkaa saa.

    VastaaPoista