tiistai 26. huhtikuuta 2016

Korppuvanukas

Korppuvanukas:

6dl maitua
1prk Flora Vanillaa
2 munaa
2rkl perunajauhoja
1 appelsiinin raastettu kuari
1/2pss Wiener-nougat rouhetta (Fazer)

Nämä kattilaan ja sekootella, nii kaua notta sakenoo eli pulpahtaa pinta. 

8kpl kaneli-sokerikorppuja
(1dl vadelmia tai marjoja) 

Palo korput vuakaan ja heittele marjoja päälle. Kaara vanukas-soossi päälle ja paista 175 astees n. 30min.

Tällälailla sain korppusäkin loppuja vähemmälle. Ja vannoon kautta kiven ja kannoon, notta en enää koskaa osta korppusäkkiä vaivookseni. 

Mausta en viälä tiärä, vasta ku päiväkahavin aikoohin =)) Vanukas-soossi ainaki oli hyvää, ku maisteliin kattilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti