perjantai 17. elokuuta 2018

Hölskykurkut

Miten on hiano lasipurkki! Tässä on ollu kynttilöitä täynnä ja saanu hyvältä ystävältä joululahjaksi ❤️

Hölskykurkut :
Avolavakurkkuja 
Suolaa 
Nippu tilliä 
Sokeria 
Etikkaa 

Pese ja kuori kurkut. Viipaloi juustohöylällä tms. Lisää silputtu tilli, suola, sokeri ja liraus etikkaa.
Kaikki tämä lasipurkkiin ja kansi päälle ja eikun hölskyttämään 👍
Makua tarkistamalla saa mieleisensä maun. 


3 kommenttia:

  1. Minäkin tein juuri ruualle :) Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta, hyvää on! Jotkut jättää etikan pois, mutta mun äite laitto aina etikkaa.

      Poista
  2. Suloseni tekee myös näitä kurkkuja.
    Minusta niillä on niin mukava nimi.
    En ole koskaan toisten sanovan niitä hölkkykurkuiksi kuin nyt sinulta.

    VastaaPoista