lauantai 22. syyskuuta 2018

Gluteeniton salamipiirakka

 Gluteeniton pohja:
100g voita
2dl glut. jauhoa
hyppysellinen suolaa
2rkl vettä
1/2dl juustoraastetta 
1/2 dl paahdettua sipulirouhetta

Nypi voi, suola ja jauhot keskenään.
Lisää muut aineet ja sekoita. 
Tasoita taikina voideltuun vuokaan, hiukan myös reunoille nostaen.

2rkl omenachutneytä levitä piirakkapohjan päälle.


Täyte:
1pss eli 200g salamisuikaleita
1dl kuohukermaa
1dl maitoa 
3 munaa
n. 1dl punajuuripestoa 

Sekoita täyte ja laita piirakkapohjalle. 

Pinnalle raejuustoa 

Tätäpä illalla viarahie kans maistellaan ja jännittää notta onko eres syätävää 😄👍
Summis tein aineista mitä kaapista löyty. Vähä luurasin netistä suuntaa pohojan tekoon, mutta seki muuntui tehtäessä.
Kerron myähemmi mitä tästä tuli.
No, nyt on maisteltu 😄
Hyväähän se oli. Huomioita: Sipulirouhe mukavasti anto purutuntumaa pohjaan. Omena-cuthneytä ois voinu olla vaikka enempikin. Punajuuripesto ei maistunut, mutta antoi väriä. Viarahat tykkäs 👍😊onneksi 😉




2 kommenttia:

  1. Tuli mieleen et tuo paahdettu sipulirouhe ei ole gluteenitonta :) muutoin varmaan maukas piiras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huomiosta. Niin tarkasti ei tullut kattottua, kun gluteeniton ystäväni sietää jonkin verran gluteenia. Tai haluaa syödä hiukan sitä.

      Poista