sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Rommikakku

Rouva Palosen parempi rommikakku 

2dl perunaj.
1.5dl vehnä. (gluteeniton jauhoseos + 1tl psylliumia ) 
2tl leivinjauhetta 
1rkl vaniljasokeria 
0.5tl suolaa
200g voita 
2.5dl sokeria 
3 munaa
1.5dl tummaa rommia 

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää yksitellen munat vatkaten koko ajan.  Viimeiseksi rommi. 
Paista 175 asteessa 45min.

Jotekki ajatuksissani aloin sekottamaa voihin munia 😂ja olin varma notta pilalla on koko kakku, mutta lisäsin sokerin ja vatkasin oikee jonku aikaa,  ni herasuus tasottu. Ja kakun rakenne valamiina oli aiva huippu tasaane ja maku yks parhaimmista kuivakaakuista. 
Tein tästä 3pikkukakkua ja gluteenittomana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti