perjantai 30. toukokuuta 2014

Anni Helenan kakku / kirsikkakakku

Anni Helenan kakku

250g Sunnuntai leivontamargariinia
2,5dl sokeria
4 munaa
4dl Sunnuntai Anni Helenan kakkuvehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniliinisokeria

Vuoan voiteluun: Sunnuntai juoksevaa rypsiöljyvalmistetta

Vuoan jauhotukseen: korppujauhoja

1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
2. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.
Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
3. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. 
Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun kakkuvuokaan (2 l)
4. Paista uunin alatasolla 50-60 minuuttia.

Miä tein kaakun voihin ja laitoon Pirkka punaasia kirsikoota sokeriliemineen sekahan, pyörittelin niitä ensi jauhoos. Taikina oli nii hyvää, notta sen tein mitä en yleensä tee...nualin vatkaamet ja kaavin kulhon putipuhtaaksi nuolijalla, njam!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti