Pitsakkaa kokeilin teherä, kun saatiin ystäviä kylään vähän enemmänkin lupsakkaaseen yhyresoloon. Jokahine sai tuara mitä halus nyyttäriperiaatteella. Johan oli kivaa, kun tuamiset oli ylläreitä. Njam, herkkuja monenlaisia!!! Alkuperäinen ohje on täällä: PIZZAKKA PITSAKKA: Taikina: 3dl maitoa 1/2 pkt hiivaa 1tl suolaa 2rkl öljyä 1rkl siirappia 1,5dl kauraleseitä 6dl vehnäjauhoja Täyte: 1 sipuli 175g palvikinkkua 200g savuporotuorejuustoa n. 3dl juustoraastetta ketsuppia mustapippuria pitsamaustetta (Tässä yksinkertainen ohje, mutta jos tarvitset tarkemman ohjeen katso yllämainitusta alkuperäisestä ohjeesta.) Tee taikina ja sinä aikana kun se hiukan kohoaa, valmista täyte. Kuullota sipuli. Sekoita kaikki aineet keskenään (ei juustoraaste). Kauli taikinasta pellinkokoinen pyöreä pohja ja levitä ketsuppia päälle. Laita täyte ja juustoraaste. Käännä reunat kuvan mukaan ja voitele käännetyt reunat munalla. Paista 200 asteessa n. 20-25min. Itse paistoin kaksi pitsakkaa ja kiertoilmauunissa..onnistui siinäkin, kelloon en katsonut, mutta nopsaa se paistui. KOVASTI TÄTÄ KEHUTTIIN, KANTSII KOKEILLA!!! |
lauantai 16. marraskuuta 2013
PITSAKKA
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Saimma olla maistelemas ja oli ylihyvää! Kannattaa kokeella!
VastaaPoista