lauantai 15. maaliskuuta 2014

Katkarapu-salaattijuustopiirakka

 
Katkarapu-salaattijuustopiirakka
 
Pohja:
1dl kermaa
1dl maitoa
1,5dl kaurahiutaleita
1/4 tl suolaa
0,5tl leivinjauhetta
2,5dl vehnäjauhoja
50g voisulaa
 
Täyte:
1 prk creme fraichea
1/2 prk kermaviiliä
2munaa
puoli pussia (180g/pss) isoja katkarapuja
1/2 prk (150g/prk) salaattijuustokuutioita
1/2tl kuivattua tilliä
1tl sitruunamehua
mausteita maun mukaan
(vp, mp, ripaus chilimaustetta,valkosipulijauhetta)
 
Sekoita pohjan ainekset keskenään ja taputtele voidellun pyöreän piirakkavuoan pohjalle. Laita täyte ja paista kauniin ruskeaksi 200 asteessa.
 
Hätinä kuvaa kerkis ottamaha, ku jo piirakka alko huveta karvasiin suihin!!! Ja olihan se munki suuhu hyvämakuusta. Vähä orotettihi viarahia tälle iltaa, mutta eivät päässeetkää...päätin kuitekki leipua piirakan jokatapauksessa. NJAM, kannatti! Tein muuten kaksi piirakkaa ja toiseen laitoon juustoraastetta päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti