lauantai 8. maaliskuuta 2014

Valkosuklaa-toscakakku




 
      
Valkosuklaa-toscakakku

2dl turkkilainen maustamaton jogurtti
2dl sokeria
100g voisulaa
3-3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
vajaa 1tl inkivääritahnaa

Valkosuklaatosca:

50g voita
100g valkosuklaata
0,5dl sokeria
2dl mantelilastuja
2rkl vehnäjauhoja
2rkl kermaa

Sekoita jogurtti, sokeri ja voisula keskenään. Yhdistä kuivat aineet ja lisää seokseen. 
Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja voitele vuoka (halkaisija 25cm). Paista 200 asteessa n.20-25min. 

Sulata kattilassa valkosuklaatoscan aineet, kunnes voi ja suklaa ovat sulaneet.

Levitä tosca kakun pinnalle ja paista vielä n. 5-7min, kunnes pinta on kauniin ruskea.



Tein kaksinkertaisen taikinan ja toisesta pualesta muffinivuokapeltiin...12kpl. Saas nähärä miltä maistuu moiset ihanuuret.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti